Cumartesi, Ağustos 21, 2010

oyun


Bilgisayar başında uzun saatler geçirdiğimi fark eden arkadaşlarım sürekli aynı şeyi merak ettiler.. “ne yapıyorsun” oyun oynuyorum efendim.. oynuyor(d)um ya da.. orda tanıdığım kadar güzel insanları başka bir yerde bulabilir miydim bilmiyorum, o insanlar olmasa saçma bir oyuna bu kadar tahammül edebilir miydim onu da bilmiyorum.. özel sırlarını açabilecek kadar güven veren, gülmekten karın ağrıtacak kadar eğlenceli, baba kadar fedakar, iyi niyetli bir avuç insan..
Bugün veda ettim onlara, öyle gerekti sanırım.. bir şeylerin hayatımda belli misyonları olduğunu düşünürüm.. bu kimi zaman bir insan olur, kimi zaman bir oyun.. hayatımdaki misyonlarını tamamlar ve giderler.. yerini başka bir şey alır.. birinin daha sonuna geldik sanırım..
Siber alemden bir süre uzak kalabilirim belki, zira ne yapacağımı bilemiyorum.. sigara müdavimlerinin çekirdek yemesi gibi ben de fringe izlemeye başladım ardarda.. şimdilik iyi gidiyor, el titreme ve oyun diye sayıklama kısmına ne zaman geleceğiz bilmiyorum..
Sahi siz insanlar ne yapıyorsunuz pc başında :)

7 yorum:

bi dost dedi ki...

el titretme ve oyun diye sayıklama... deyince eski türk filmlerindeki uyuşturucu bağımlılarının "beyağğz beyağğğzz" diye haykırması geldi aklıma:) bunu yenebilirsin canan :P

Selin dedi ki...

biz yanındayız, destek olacağız sana :P

Canan dedi ki...

sağolun desteğinizi arkamda hissettim şimdiden.. seviyorum siziiiee!!

küçüktürüç dedi ki...

Bende de facebookta insanların yorumlarını 'like'lama hastalığı başladı. İşimiz zor azizim.

Canan dedi ki...

bunu yenebiliriz inanıyorum :))

Unknown dedi ki...

ben blog okuyorum. :)

Canan dedi ki...

ona başladım ben de :) şimdilik iyi gidiyor gibi ama bakalım :)

Back to Top